Víkendové menu 27.-28. 7.
  • Polévka
    Dršťková
    69,-
    0,33 l
  • Hlavní chod
    Grilovaný vepřový steak z krkovičky, opečené brambory / krokety / hranolky, omáčka demi-glace
    240,-
    300 g
    Pečené kachní stehno, červené zelí, domácí špekový knedlík
    255,-
    350 g
    Kuřecí gyros v tortille, hranolky, míchaný salátek
    205,-
    300 g
    Letní zeleninový salát s kuřecími stripsy
    195,-
    200 g
    Letní zeleninový salát s grilovaným camembertem
    195,-
    200 g
Stále (čti furt)
  • STÁLÉ SPECIALITY
    Svíčková na smetaně, houskové knedlíky
    185,-
    150 g
    Kuřecí řízek, vařené brambory / hranolky / bramborový salát
    185,-
    200 g
    Vepřový řízek, vařené brambory / hranolky / bramborový salát
    185,-
    200 g
    Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka
    175,-
    130 g
    Tatarák Oksford z mladého býčka, čerstvé topinky
    195,-
    150 g
    Hovězí burger Oksford, hranolky, domácí BBQ omáčka
    245,-
    150 g
  • Teplé chuťovky
    Klobása na grilu, chléb
    95,-
    150 g
    Ďábelská topinka se sýrem
    110,-
    3 ks
  • Studené chuťovky
    Nakládaný Camembert, chléb
    80,-
    100 g
    Tlačenka s cibulí, chléb
    75,-
    150 g
    Škvarková pomazánka, feferonky, cibule, chléb
    85,-
    150 g
    Domácí utopenec, chléb
    75,-
    1 ks
  • Přílohy
    Hranolky, tatarská omáčka / kečup
    65,-
    200 g
    Krokety, tatarská omáčka / kečup
    70,-
    200 g