Víkendové menu 27.-28. 7.
-
PolévkaDršťková69,-0,33 l
-
Hlavní chodGrilovaný vepřový steak z krkovičky, opečené brambory / krokety / hranolky, omáčka demi-glace240,-300 gPečené kachní stehno, červené zelí, domácí špekový knedlík255,-350 gKuřecí gyros v tortille, hranolky, míchaný salátek205,-300 gLetní zeleninový salát s kuřecími stripsy195,-200 gLetní zeleninový salát s grilovaným camembertem195,-200 g
-
Stále (čti furt)
-
STÁLÉ SPECIALITYSvíčková na smetaně, houskové knedlíky185,-150 gKuřecí řízek, vařené brambory / hranolky / bramborový salát185,-200 gVepřový řízek, vařené brambory / hranolky / bramborový salát185,-200 gSmažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka175,-130 gTatarák Oksford z mladého býčka, čerstvé topinky195,-150 gHovězí burger Oksford, hranolky, domácí BBQ omáčka245,-150 g
-
Teplé chuťovkyKlobása na grilu, chléb95,-150 gĎábelská topinka se sýrem110,-3 ks
-
Studené chuťovkyNakládaný Camembert, chléb80,-100 gTlačenka s cibulí, chléb75,-150 gŠkvarková pomazánka, feferonky, cibule, chléb85,-150 gDomácí utopenec, chléb75,-1 ks
-
PřílohyHranolky, tatarská omáčka / kečup65,-200 gKrokety, tatarská omáčka / kečup70,-200 g